Vi på Sisyfos har en idé om att förverkliga små och stora idéer och utveckla samhällen till det bättre. Vi gör det genom att bevara, berätta och skapa historia. Kaggeholm är ett slottsområde som varit vid liv i fler hundra år och vi vill att det ska få den uppmärksamhet som det förtjänar. Vi vill tillsammans med er, skapat ett livserbjudande för alla som är intresserade av att bo, arbeta på och besöka Kaggeholm. För att göra detta så skapar vi en Helgödag då vi alla samlas och får tycka till om framtiden.

För att ni ska få en liten inblick i vad som kan hända på Kaggeholm, kan vi referera till Wenngarns slottsområde som vi började med en delaktighetsdag 2013. Denna dag fick vi in över 400 förslag och idéer på vad boende, arbetande och besökande ville se på Wenngarn framöver. Vi har nu skapat ett levande bysamhälle med nästan 500 boende, 28 entreprenörer och flera hundratusen besökare. Därför är delaktighetsdagen viktigare än någonsin även för Kaggeholm.

Vi vill bjuda in dig till några spännande timmar med information om Kaggeholms framtid, förslag och idéer där du också får träffa oss som jobbar på Sisyfos och andra entreprenörer från grannskapet. Vi erbjuder rundturer runt området, fika, barnaktiviteter och träningspass med mera för att ni ska få se vilken potential detta område har. Alla får chansen att ta del av och dela med sig av framtidsdrömmar för Kaggeholm och vi behöver din input och hoppas på att du kan avvara några timmar för oss.

Välkomna till Kaggeholms slott mellan 11-15 lördagen den 25e Augusti 2018. Se mer information på Kaggeholms slotts Facebooksida. 

Vid frågor eller funderingar så kan ni höra av er till kaggeholm@sisyfos.se.