Kaggeholms slott konferens-4

Kaggeholms slott erbjuder en personlig och familjär miljö, om än ståndsmässig, där ni som företag eller organisation kan mötas och få tid att avhandla det som står på agendan. Slottet har tre konferensrum som enkelt anpassas efter era behov. Är ni ett större sällskap som inte ryms i slottets lokaler finns det även möjlighet att hyra folkhögskolans Kapell eller klassrum i olika storlekar. Även gymnastiksalen med bastu finns till förfogande om så önskas.

Våra möteslokaler kan lätt anpassas för era behov.

Spegelsalen

Kaggeholms slott Spegelsalen-7

 

Vårt största rum, Spegelsalen, har plats för cirka 40 personer med bord.

Vid biosittning ryms ca 50 personer.

 

 

Helgösalen

 

På slottets övre plan finns Helgösalen, ett mindre konferensrum med stort ljusinsläpp.

Helgösalen har plats för cirka 20 personer i skolsittning och 14 i hästskosittning.