Var befinner vi oss?

Kaggeholms slott är beläget på natursköna Ekerö, cirka tre mil från Stockholm. Du når oss enklast med bil, men vi har också en bussförbindelse (linje 309) som stannar precis framför slottet.

Så hittar du till oss med bil

Norrifrån: Följ skyltning från E4:an mot Vällingby och Drottningholm. Vid Brommaplan svänger du vänster (om du kommer från stan) eller kör rakt fram (om du kommer från Solnahållet) ut på Drottningholmsvägen. Fortsätt till Ekerö centrum och följ där skyltar mot Munsö/Adelsö. Vid Nyckelby, cirka 1 mil från Ekerö centrum, finns en skylt som anvisar vägen till Kaggeholm.

Söderifrån: Kör E4:an norrut men följ skyltning mot Ekerö och färja, överfarten är mellan Slagsta och Jungfrusund. Vid Jungfrusund, efter att du lämnat båten, svänger du sedan vänster mot Träkvista. När du sedan kommer till en större väg (vid en Coopbutik) svänger du vänster igen och fortsätter mot Munsö/Adelseö. Vid Nyckelby, cirka 1 mil från Ekerö centrum, finns en skylt som anvisar vägen till Kaggeholm.

Parkering: Vi har gott om parkeringsmöjligheter på området.

Så hittar du till oss med kommunala färdmedel

Busslinje 309 tar dig ända fram till slottet. Bussar mot Ekerö går från Brommaplan, och de flesta linjer innebär bussbyte vid Ekerö centrum från linje 176 eller 177 till linje 309. Bussarna går varje halvtimme i högtrafik, annars en gång per timme. För uppdaterad trafikinformation, se SL:s hemsida.